Spakenburgs Dagen 2022

Gepubliceerd door op

Beste Kunstenaar,

De Spakenburgse Dagen komen er weer aan!  Na twee jaar is het zover op 20 en 27 juli en 3 en 10 augustus. Daarbij is het dit jaar de vijftigste keer dat deze dagen gehouden worden. Reden om er iets extra’s van te maken en Bunschoten Spakenburg weer eens op de kaart te zetten.

Naast de vertrouwde activiteiten wil de organisatie ook nieuwe, eigentijdse elementen aan de dagen toevoegen, activiteiten die interessant zijn voor bezoekers uit het eigen dorp en voor hen die van verder weg komen.

Het Cultuur Platform is benaderd om een bijdrage te leveren aan de dagen. Wat wij graag zouden willen is een kunstplein realiseren, een soort Montmartre op het Zeilmakersplein. 

Een plein met kunstenaars die onder de parasol aan het werk zijn, waar kunst te zien is op ezels en in kramen. Heb lef, ga daar live aan het werk, schilderen beeldhouwen, muziek maken, welke kunstvorm maakt niet uit. Misschien maak je mensen enthousiast om werk te kopen of mee te doen aan workshops die je organiseert.

Schrijf je in voor 1 of meerdere Spakenburgse Dagen. Misschien ken je mensen die je hiervoor ook enthousiast kunt maken. Het mogen verschillende kunstvormen zijn. Graag zelfs.

Laat uiterlijk 20 mei weten op welke datum of data je wilt meedoen:

  • 20 juli                  
  • 27 juli
  • 3 augustus
  • 10 augustus 

Na de sluiting van de inschrijvingsdatum ontvang je meer informatie. Mocht je ideeën of vragen hebben dan horen wij dat graag: secretariaat@cultuurplatformbunschoten.nl

Vriendelijke groet,
Secretariaat Cultuur Platform Gemeente Bunschoten

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.