Aanmelden September Kunstmaand? Schrijf je nu in via onderstaand inschrijfformulier. Hieronder een beschrijving van activiteiten:

  • Kunst voor het raam culturele highlights, een lint van kunst in het dorp langs winkeliers, horeca, ateliers, monumenten, bibliotheek, Museum Spakenburg, etcetc. Bezoekers kunnen zelf bepalen wat ze willen bekijken en vinden online informatie terug over locatie, tijden, kunstenaars en kunstwerken. Het is ook mogelijk om je kunst te plaatsen in het centrum: etalage leegstand pand, horeca, winkel. In het inschrijfformulier geef je aan waar je voorkeur naar uitgaat.
  • Kunst op straat een selectie van lokale (fotografie)kunst en woord/dichtkunst. Geplaatst in het centrum en binnengracht sandwichborden. Online is informatie te vinden over het kunstwerk, de kunstenaars, locatie. Het CP maakt de selectie voor Kunst op straat. Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken? Laat het ons weten!
  • Muziekoptredens Op twee zaterdagen in september maken we het nog gezelliger in het dorp met diverse muziekoptredens en /of straattheater op het Spuiplein. Leuke ideeën, speel je al in een bandje of kun er voor deze gelegenheid een samenstellen, meld je dan aan!
  • Activiteitenkalender alle activiteiten in September Kunstmaand komen te staan in de online Activiteitenkalender. Hierin overzicht van opening ateliers, musea, workshops, muziekoptredens, rondleidingen, bottertochten etc. Is je atelier op bepaalde dagen geopend, geef je een workshop, vaar je uit met je botter, is er een nieuwe expositie in het museum of is een monument op bepaalde dagen geopend of staat er een muziekoptreden gepland? Stuur ons de info omschrijving activiteit, datum, tijd, locatie. Dan nemen wij het op in de activiteitenkalender!
  • Locatie Wil je je locatie beschikbaar stellen? Denk aan mooie kunst in je winkel en/of etalage, schilderworkshop, kleine expositie, muziekoptreden. Interesse? Laat het ons weten en schrijf je in. We nemen zsm contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie over de September Kunstmaand? Kijk dan hier

KOSTEN DEELNAME
De deelnemerskosten zijn € 10,00 per locatie en/of kunstenaar.
Alleen lokale kunstenaars kunnen mee doen!
Er zijn geen kosten verbonden aan de activiteitenkalender als het gaat om activiteiten van derden. De bijdrage geldt wel voor promotie van opening atelier en/of workshop.

Disclaimer
De organisatie van September Kunstmaand houdt het recht om het programma op alle tijden aan te passen aan de actualiteit en mogelijkheden organisatie. Ook in verband met de corona-maatregelen vanuit regering en de gemeente. De organisatie kan een selectie te maken van de aanmeldingen voor een kwalitatief en gevarieerd aanbod. Waar mogelijk wordt dit vooraf afgestemd met de betreffende kunstenaar.


Categorieën: Evenement

1 reactie

Schmidt-Koelewijn · 17 juli 2020 op 09:25

Super initiatief!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *