septemberKUNSTmaand

De septemberKunstmaand van hetCULTUURplatform biedt Kunst en Cultuur Coronaproof.

Nieuws van gisteren – Yvonne Huygen

KUNSTopstraat

Een selectie van lokale (fotografie)kunst en dichtkunst. Geplaatst op borden die op diverse plaatsen in het centrum hangen. De route gaat langs de Zuiderzeeboulevard, de nieuwe jachthaven, museumhaven met de mooie botters en scheepwerf en Spuiplein met alle gezellige terrassen. Lees hier meer over het kunstwerk en de kunstenaar.

Circle of compassion -Kim van Dooren

KUNSTachterhetraam

Bezoek onze culturele highlights! Er is een lint van kunst gecreëerd.Op zichtbare plaatsen in het dorp is er kunst te vinden of vertellen we meer over bestaande cultureel erfgoed, monumenten, kunst bij kunstenaars thuis of in het atelier, kunst in etalages van winkels en restaurants, Museum Spakenburg en Monumenten Bunschoter. Een aanrader zijn de grote billboards die de Historische Vereniging Bunschoten op diverse plaatsen in het dorp heeft geplaatst. De borden zijn onderdeel van herdenking 75 jaar vrijheid. Lees hier meer over de route, de locaties, het actuele aanbod en openingstijden. 

Museum Haven – Spakenburg

ennogVEELmeer

Alle activiteiten in septemberKUNSTmaand verzamelen we hier in de online activiteitenkalender. Met een actueel overzicht van opening kunstateliers, monumenten Bunschoten, expositie 75 jaar vrijheid Historische Vereniging Bunscote, kunstworkshops, muziekoptredens, kunstlezing en nog veel meer. Kijk hier voor een actueel overzicht.

Klik hier voor meer nieuws over de septemberKUNSTmaand