1 december Wintermarkt & KUNSTkerststal&lichtjesTOUR

Gepubliceerd door op

KUNSTkerststal&lichtjesTOUR tijdens de Wintermarkt

Tijdens de Wintermarkt is er voor het eerst in de gemeente Bunschoten een KUNSTkerststal&lichtjesTOUR. Hoe gezellig en knus om langs allerlei verlichte plekjes te lopen en te genieten van kunst, creativiteit en dat alles in kerstsfeer! Een initiatief van hetCULTUURplatform samen met de organisatie van de Wintermarkt.

Kinderen en ouders kunnen tijdens de Wintermarkt op 1 december een tour maken langs alle mooie lichtjes, sfeervolle etalages, tuinen ramen en kerststallen lopen. Het wordt vast genieten van een mooie wandeling in combinatie met een bezoek aan de Wintermarkt! Kinderen mogen een gratis lampion ophalen op de Zuidwenk 48 (op=op).

Doe je mee en is jouw tuin op 1 december klaar?
Het CP doet hierbij deze een oproep aan alle kunstenaars en crea inwoners om mee te doen. Versier eind november je tuin, etalage of raam. Met allerlei lichtjes, een kerststal, versiering, noem het maar op; niets is te gek en alleen maar extra gezellig.

Een eigen kunstzinnige kerststal, een creatieve moderne of juist klassieke kerststal? Of wacht dat je van jouw winkeletalage of jouw raam thuis in Charles Dickens-stijl.

Ideeën opdoen? In de gemeente Baarn wordt al meer dan 25 jaar een kerststallenroute gehouden. Laat je inspireren!

Enthousiast geworden en al de leukste ideeën? Vul dan onderstaand formulier in! Na ontvangst van alle inschrijvingen wordt er eind november een route gemaakt en gepubliceerd via de socials en Bunschoter. Uiteraard is het leuk als iedereen tot en met de Kerst kan genieten van deze sfeervolle wandeling

Aanmeldformulier

Deze locaties doen al mee!


KUNSTkerststal&lichtjesTOUR tijdens de Wintermarkt

Een oproep aan alle kunstenaars & inwoners van Bunschoten, Spakenburg, Eemdijk en Zevenhuizen!

De Wintermarkt komt er weer aan!

Buiten daalt de temperatuur en de dikke truien kunnen weer uit de kast: het najaar is begonnen en daarom is het ook weer tijd om de jaarlijkse Wintermarkt te gaan organiseren! 

Op 1 december is er een Wintermarkt in het centrum van Spakenburg. Voor last minute sinterklaascadeaus of scoor je je eerste kerstinkopen. Tijdens de Wintermarkt kan er uitgebreid geshopt worden en geniet je van lekker eten, gezelligheid en cultuur. Denk aan sfeervolle kraampjes, dampende chocolademelk, glühwein, overheerlijke oliebollen en erwtensoep. Met vuurkorven rondom de museumhaven hangt er sowieso een gezellig sfeertje in het dorp!   

Kraam huren

Tijdens de Wintermarkt willen we uiteraard bezoekers een uitgebreid aanbod van kraampjes aan kunnen bieden. Maak of heb jij leuke winter gerelateerde spullen? Verkoop ze dan op een gezellig kraampje tijdens de Wintermarkt! Net een onderneming gestart? Pak deze kans om mensen aan te spreken en naamsbekendheid te creëren tijdens de gezelligste tijd van het jaar! Wees er snel bij en huur je kraam! Vanaf nu kan iedereen die iets wil verkopen een kraam huren voor de Wintermarkt! Misschien vind je het leuk om een proeverij aan te bieden, een spel voor te bereiden, producten uit te delen, kinderen te vermaken met een activiteit. Misschien bespeel je wel een instrument, maak je de mooiste creaties of bruis je van andere ideeën! Of zie je kansen voor mooie samenwerkingen, een leuke activiteiten of sta je open voor sponsoring? Laat jouw idee weten aan de organisatie via het onderstaande e-mailadres! Zo zorgen we samen voor een winters feestje op 1 december! Mail jouw ideeën of aanmelding voor een kraam naar: evenementen@vvvspakenburg.nl


Categorieën: Evenement