Cultuurboek

Gepubliceerd door op

Ons verhaal over de coronacrisis in woord, beeld en muziek
Ons CP CULTUURboek, klik hier voor het resultaat!

Een ieder heeft een eigen verhaal en zorgen. Deze crisistijd vraagt veel van ons. Toch verbindt het ook. In Nederland zijn er al vele ‘Corona’ initiatieven ontstaan. Dit vraagt ook om een lokaal initiatief, vanuit onze sterke cultuur, om ons allen een hart onder de riem te steken. En om iets tastbaars na te laten voor ons zelf, voor onze kinderen, kleinkinderen en voor volgende generaties. Een online beeldverhaal over een roerige periode.

Cultuur verbindt
Gemeente Bunschoten staat bekend om zijn krachtige samenleving, zorg voor elkaar en creativiteit. Samen staan we sterk! Hoe mooi is het als we dit met elkaar kunnen delen. Onze cultuur laten zien en horen aan iedereen. Aan jong en oud, organisaties, ondernemers en het culturele veld. Helaas kan dit nu niet tijdens allerlei mooie culturele activiteiten en evenementen. Met het cultuurboek brengen we onze cultuur en creativiteit in beeld, want cultuur verbindt! Tijdens de zomer 2020 hebben we onze kunstenaars en muzikanten een podium geboden en hebben we hun bijdrage op social media geplaatst in een online special: een mooi CULTUURBOEK.

Samen sterk met kunst (beeld, schilderij, tegelkunst, keramiek..), muziek, een mooi verhaal, foto, kleurplaat, liedtekst, dans, gedicht…

Op deze manier verbindt cultuur. Laten we zien en horen hoe we ons voelen in deze moeilijke tijd. Over onze onzekerheid, boosheid, teleurstelling, troost, humor, nederigheid. Eigenlijk over alle emoties. Veel kijk, luister en leesplezier. Geniet van de culturele verhalen uit ‘ongs darrup’.

Ons CP CULTUURboek, klik hier voor het resultaat!Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.