CULTUUR EDUCATIE

Cultuur educatie
Cultuur educatie is voor ons belangrijk. In de afgelopen jaren organiseerden we gezins-school-kerk workshops samen met lokale kunstenaars. Tijdens de Kunstroute is er altijd een KidsKunstroute prijsvraag in het gemeentehuis en kijken we naar nieuwe activiteiten om hen hierbij te betrekken. En bieden wij via de basisscholen educatieve rondleidingen aan bij onze monumenten rondom de jaarlijkse Monumentendag. Dit kunnen basisscholen bij ons aanvragen als hier belangstelling voor is. Zo proberen wij de jeugd al vroeg te betrekken bij het culturele leven in ons dorp.


Cultuur Kidsfestival
In de herfstvakantie organiseert het Cultuur Platform samen met Museum Spakenburg en Bibliotheek, vestiging Bunschoten een interactieve culturele dag voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar. Op attractieve wijze vertellen we de kinderen over een bepaald thema. Wil je meer weten over het kidsfestival van dit jaar? Kijk dan in onze agenda!


Kleurplaat

Een lief berichtje
Wil je een berichtje sturen naar je opa, oma, buurtjes of iemand die je nu niet kunt bezoeken? Print dan onderstaande kleurplaat en zet er een lief berichtje bij! We vinden leuk om te zien hoe mooi jouw kleurplaat is geworden. Als je wilt kunt je deze op social media met de #hechtspakenburg #cultuurplatformbunschoten met ons delen!


Volg ons ook op social media