CULTURELEkaart BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

CULTURELEkaart

Alle informatie over deelnemers KUNSTopstraat en KUNSTroute staan op de CULTURELEkaart. Op weg met de fiets of op zoek naar een leuke wandeling? Kijk dan op onderstaande interactieve kaart van Google Maps en bepaal zo je eigen route. Klik op de locatie voor achtergrondinfo kunstenaars en adressen KUNSTroute locaties.

Schilderijenwandeling
Wandel de schilderijenroute! Deze schilderijenroute is een initiatief van het CP en Museum Spakenburg. De route leidt langs mooie bijzondere plekjes die ooit door kunstenaars zijn vastgelegd. Deze schilderijen maken onderdeel uit van de collectie van Museum Spakenburg. Tijdens de wandeling genieten van dorpsgezichten van weleer. Klik op de locatie voor meer info over het culturele erfgoed en het passende schilderij. De route start bij het museum en eindigt bij de sluis op het Spuiplein. Veel plezier gewenst! De wandelkaart kun je hier ook uitprinten.

Nieuwe expositie Museum Spakenburg
TENTOONSTELLING ‘LEER VAN VIS’ || Wist je dat de huid van vissen al eeuwenlang wordt gebruikt voor kleding, tassen, wapens en andere accessoires en luxe gebruiksvoorwerpen? Op 4 september opent de tentoonstelling ‘Leer van vis’ in Museum Spakenburg! Deze interessante tentoonstelling bevat een diversiteit aan objecten gemaakt van vissenleer zoals kleding, sabels, etuis en moderne kunstuitingen. Kom en ontdek de verrassende en duurzame toepassing van vissenleer tijdens de tentoonstelling welke van 4 september tot en met 31 oktober is te zien in Museum Spakenburg.

     

Schilderijenwandeling