CULTUREEL KIDSFESTIVAL 23 OKTOBER!
Op woensdagmiddag 23 oktober, in de herfstvakantie, organiseert het Cultuur Platform samen met Museum Spakenburg en Bibliotheek, vestiging Bunschoten en Atelier IN’T 100 een interactieve culturele middag voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar.

Deze middag staat centraal het thema wonen in Spakenburg. Op een attractieve wijze nemen we de kinderen mee en vertellen over het leven in Spakenburg van vroeger en nu.

Programma 13.00-16.00 uur

  • Workshop door Atelier IN’T 100  in Museum Spakenburg.
  • Interactief spel in Bibliotheek Bunschoten.
  • Speurtocht. Samen zoeken naar antwoorden in het museum.
  • Voor iedere deelnemer is er na afloop wat lekkers!

Inschrijven 23 oktober Museum Spakenburg

Van te voren aanmelden is niet nodig, de kinderen kunnen zich op de genoemde tijdens inschrijven in het museum. Er zijn twee startmomenten op deze middag. Ieder kind ontvangt een stempelkaart voor gratis deelname aan 3 activiteiten en wat lekkers. Totale duur van de activiteiten: ongeveer 1.5 uur.

Starttijden in Museum Spakenburg: 13.00-13.30 uur en 14.30-15.00 uur
Inschrijven is op basis van binnenkomst. Zo gauw er een groep vol is (ongeveer 12 kinderen per groep) wordt er een activiteit gestart. Als het erg druk wordt kan het zijn dat iemand even moet wachten. Uiteraard proberen we dit zoveel als mogelijk te voorkomen!

Deelname is gratis. Deze middag aangeboden door bovengenoemde organisatoren. De activiteiten zijn alleen toegankelijk voor de kinderen met stempelkaart. Ouder(s)/verzorger(s) en jongere/oudere zusjes en broertjes kunnen het museum bezoeken of wat te drinken nemen (let op: beiden tegen betaling).

Cultureel Kidsfestival 23 oktober 2019

  • Tijd 13.00-16.00 uur
  • Inschrijving Museum Spakenburg: 13.00-13.30 en 14.30-15.00 uur
  • Leeftijd 7 tot en met 14 jaar
  • Actuele informatie is te volgen via de Facebookpagina Cultuur Platform Bunschoten

 

Categorieën: Evenement

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *