CULTUREEL CAFÉ

Het Cultuur Platform organiseert 4 á 5 keer per jaar een Cultureel Café. Vrij toegankelijk en bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en cultuur. Elke avond biedt een kort voorprogramma en een ontspannen sfeer daarna biedt volop gelegenheid tot netwerken.

De avonden zijn steeds gebaseerd op een thema, waarbij alle leeftijdsgroepen, culturele disciplines en daaraan gerelateerde onderwerpen aan bod komen. Korte lezingen, muzikale intermezzo’s en ludieke presentaties bepalen de inhoud.

De avonden beginnen om 20.00 uur (ontvangst vanaf 19.30 uur) en duren ongeveer 1,5-2 uur met aan afsluitende netwerkborrel. Voor de Culturele Cafés ontvangen wij subsidie en daardoor zijn de voorstellingen gratis toegankelijk.

De locaties variëren door heel Bunschoten-Spakenburg, afhankelijk van het thema of mogelijkheden.

De Culturele Cafés worden aangekondigd via een de nieuwsbrief, Facebook en huis-aan-huis via de Bunschoter en er worden bij vele winkeliers en horeca posters opgehangen. Het adressenbestand van het Cultuur Platform is groot, maar ook beschikbaar voor uitbreiding. Geef je mail-adres op via secretariaat@cultuurplatformbunschoten.nl. U bent van harte welkom!

AGENDA 2019

15 februari Sjullek Sound avond – the VAN Studios, Garnalenweg 11 Spakenburg
3 april Cultureel Café concert Henk van Twillert – Restaurant De Mandemaaker
12 september Cultureel Café Opening Kunstroute, kunstpresentatie
17 oktober Cultureel Café Rembrandt & de Gouden Eeuw – the VAN Studios, Garnalenweg 11 Spakenburg

Zie Facebook-pagina Cultuur Platform Bunschoten voor actuele informatie over deze events.