CULTUREEL CAFÉ

CULTUREEL CAFÉ

Het Cultuur Platform organiseert 4 á 5 keer per jaar een Cultureel Café. Vrij toegankelijk en bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en cultuur. Elke avond biedt een kort voorprogramma en een ontspannen sfeer daarna biedt volop gelegenheid tot netwerken.

De avonden zijn steeds gebaseerd op een thema, waarbij alle leeftijdsgroepen, culturele disciplines en daaraan gerelateerde onderwerpen aan bod komen. Korte lezingen, muzikale intermezzo’s en ludieke presentaties bepalen de inhoud.

De avonden beginnen om 20.00 uur (ontvangst vanaf 19.30 uur) en duren ongeveer 1,5-2 uur met aan afsluitende netwerkborrel. Voor de Culturele Cafés ontvangen wij subsidie en daardoor zijn de voorstellingen gratis toegankelijk.

De locaties variëren door heel Bunschoten-Spakenburg en Eemdijk, afhankelijk van het thema of mogelijkheden.

De Culturele Cafés worden aangekondigd via een de nieuwsbrief, Facebook, Instagram en huis-aan-huis via de Bunschoter en er worden bij vele winkeliers en horeca posters opgehangen. Het adressenbestand van het Cultuur Platform is groot, maar ook beschikbaar voor uitbreiding. Geef je email-adres op via secretariaat@cultuurplatformbunschoten.nl. U bent van harte welkom!


Foto: Henk van Twillert & Vento Do Norte op 6 april 2022 in De Mandemaaker

Ideeën over een Cultureel café?
Heeft u een leuk onderwerp voor een cultureel café? Laat het ons weten! Stuurt u een email naar secretariaat@cultuurplatformbunschoten.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Zie onze Facebook en Instagram pagina Cultuur Platform Bunschoten voor actuele informatie over onze activiteiten.


Volg ons ook op social media!