Cultureel Café – docu De slag om het vrouwenhart

Hella de Jonge (vrouw van cabaretier Freek de Jonge) is ambassadrice van de stichting Hart voor Vrouwen. Zij heeft een documentaire gemaakt over hoe de gezondheidszorg omgaat met vrouwen. Daarin besteedt zij aandacht aan hartkwalen, maar ook aan de manier waarop vrouwen worden bejegend in de gezondheidszorg. Worden hun zorgen serieus genomen? Wordt er rekening gehouden met fysieke verschillen in de werking van het hart bij vrouwen?

Te zien vanaf februari door het hele land en op 5 maart komt Hella naar Bunschoten-Spakenburg. Zij vertelt u meer over de documentaire en de tot standkoming.

Paul Schuurman van de Spakenburgse VAN Studios is ook aanwezig. Hij verzorgde de technische realisatie van deze film. Zoals camerawerk, montage, fotografie en geluid.

Locatie Grand Café De Kooi
Donderdag 5 maart 20.00 uur
(ontvangst vanaf 19.30 uur)

Meer weten? Kijk op www.helladejonge.nl

Reserveren
U kunt voor deze voorstelling uw kaart(en) reserveren. Stuurt u uw email met uw naam, aantal kaarten en mobiele nummer naar
secretariaat@cultuurplatformbunschoten.nl of via een bericht onze site of een PB op Facebook.

U ontvangt op uw mobiele telefoon een betaalverzoek van het CP.

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u via de email een bevestiging en digitale toegangskaart. Neemt u die op 5 maart mee naar De Kooi. Met de kaart krijgt u ook uw consumpties.

U betaalt € 7,50 persoon. U krijgt hiervoor 1x koffie/thee en 1 consumptie. De overige opbrengst komt ten goede aan de Hartstichting.

Categorieën: Cultureel Café

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *