In juni organiseert het Cultureel Platform Gemeente Bunschoten een avond over het thema van de Kunstroute 2020: Art & Fashion.

UPDATE: als gevolg van de Corona-crisis zijn onze events die gepland stonden tot en met begin juni geannuleerd. We hopen medio juni te starten met onze events. We houden u hierover op de hoogte via onze social media kanalen.

Graag nodigen we je uit voor een gezellige en inspirerende avond. Samen met kunsthistorica en goede vriendin van het Cultuur Platform Henny Goedegebuure vertellen we meer over thema van 2020: Art & Fashion. Henny weet ons als geen ander op een verrassende wijze mee te nemen door wereld van (hedendaagse) kunst en vraagt zich met jou af wat het thema in het dagelijkse leven kan betekenen.

Deelnemers Kunstroute 2020
Uiteraard is de kunstlezing een waardevolle inspiratiebron voor de kunstenaars die mee doen aan de Kunstroute 2020. Op deze manier geven we deelnemers aan de Kunstroute 2020 nog genoeg tijd om een mooi thematisch kunstwerk te maken voor de overzichtstentoonstelling in het Gemeentehuis.

Niet alleen voor kunstenaars!
Deze kunstlezing is een boeiende en informatieve avond voor ons allemaal en zeker niet alleen voor kunstenaars of deelnemers aan de Kunstroute! Wees welkom!

Cultureel Café Kunstlezing Art & Fashion
Datum volgt
Aanvang: 20.00 uur, welkom vanaf 19.30 uur
Locatie: Restaurant De Mandemaaker

Categorieën: Cultureel Café

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *