BUITEN schilder DAG – 9 juni 2023

Gepubliceerd door op

Beste kunstenaar,

Ook in 2023 organiseren wij de BUITENschilderDAG.

Afgelopen jaren is dat ook gebeurd rondom de museumhaven van Spakenburg, bij het pontje van Eemdijk, bij de Stadsweide en de karakteristieke molen De Hoop van Bunschoten en vorig jaar rondom de nieuwe haven van Spakenburg. In de loop van de jaren is er heel divers en mooi werken gemaakt. Daarbij is het altijd een heel gezellige en inspirerende dag met kunstenaars onder elkaar.

De dag biedt gelegenheid om met meerdere kunstenaars tegelijk  ‘en plein air’ creatief te zijn op locatie. Schilderen, tekenen, fotografie en meer. Alle disciplines zijn welkom! 

  • Datum: Vrijdag 9 juni 2023
  • Ontvangst: Tussen 10.00 – 10.30 uur
  • Locatie: Wordt nog bekend gemaakt; één van de gezellige horecagelegenheden in het centrum van Spakenburg. Daar staat tussen de middag ook de lunch klaar.
  • Afsluting: Rond 16.30 uur met een drankje
  • Kosten: € 12,50. Na aanmelding via onderstaand formulier of met een mail naar secretariaat@cultuurplatformbunschoten.nl ontvang je een factuur.
  • Expositie: Kunstroute 15 en 16 september 2023

Tijdens de Kunstroute 2023 op 15 en 16 september willen we graag het werk dat wordt gemaakt tijdens de Buitenschilderdag exposeren. Geef je zo snel mogelijk op als je er zin in hebt gekregen om mee te doen. Opgeven kan tot eind mei. 

Nog vragen? Stuur dan een mail naar secretariaat@cultuurplatformbunschoten.nl.


Inschrijfformulier 2023