ANBI status

ANBI-logoANBI-status voor de Stichting Cultuur Platform Gemeente Bunschoten

De subsidies die het Stichting Cultuur Platform Gemeente Bunschoten jaarlijks ontvangt van de gemeente vormen een basis om aantal evenementen te realiseren maar zijn niet toereikend om een jaar lang een breed aanbod aan evenementen en  activiteiten aan te bieden. Daarom zoekt het Platform partners die ons helpen en zo veel kunnen betekenen voor nieuwe initiatieven op cultuur gebied. Want, wat is er leuker dan een favoriet koor of orkest steunen, creatieve activiteiten op de scholen en/of kunstprojecten sponsoren en daar ook nog fiscaal voordeel van hebben.

De ‘Geefwet’ stimuleert schenkingen voor cultuurdoeleinden door bedrijven en particulieren en biedt sponsoren fiscaal aantrekkelijk voordeel. Sponsors kunnen hun donatiebedrag 2 of 2 ½ keer belastingvrij aftrekken. Dus als iemand € 500,- schenkt is de belastingaftrek € 1250,-. Die extra aftrek is toch een mooie stimulans!

Voordelen Partner van het Cultuur Platform

  • Aantrekkelijk fiscaal voordeel
  • Sponsors kunnen hun donatiebedrag 2 of 2 ½ keer belastingvrij aftrekken.
  • Bijdrage aan bevorderen en behouden van een goed cultureel leven in gemeente Bunschoten.

Cultuur Platform heeft u te bieden

  • Wat is er leuker dan een favoriet koor of orkest steunen, creatieve activiteiten op de scholen en/of kunstprojecten sponsoren en daar ook nog fiscaal voordeel van hebben.
  • Gevers kunnen veel betekenen voor nieuwe initiatieven op cultuur gebied, ze kunnen het fundament met hun bijdrage verstevigen.
  • Logo’s van bedrijven komen zichtbaar in beeld bij evenementen op vlaggen, flyers, folders en op de site van het Platform cultuurplatformbunschoten.nl

Meer?

Meer weten over samenwerking met het Cultuur Platform? Neem dan contact met ons op:

Stichting Cultuur Platform Gemeente Bunschoten
secretariaat@cultuurplatformbunschoten.nl
Fiscaal nummer Cultuur Platform: 8514.90.761