Op 17 oktober komen Hans Visser en Irena Filippova weer naar Spakenburg! Ze geven een tryout in de VAN Studios. Een compleet nieuwe multimedia voorstelling over Rembrandt & De Gouden Eeuw.

Heeft u de prachtige voorstellingen Dr Zhivago en Hollands Glorie van Hans Visser en Irena Filippo gezien? Ook dit jaar komen Hans en Irena weer naar Spakenburg met de geheel nieuwe voorstelling: Rembrandt & De Gouden Eeuw.

De Nederlandse schilder Rembrandt kende veel hoogte- en dieptepunten in zijn leven. Ondanks zijn succes lukte het hem niet om zijn financiën op orde te krijgen. Toen Rembrandt in 1669 overleed, had hij alleen een aantal schilderijen, een stoel, bed, tafel en een spiegel. Zijn artistieke nalatenschap was echter enorm. Niet alleen liet hij 500 schilderijen na, hij had ook meer dan veertig leerlingen opgeleid van wie een aantal zeer bekend werd, zoals Govert Flinck, Gerard Dou en Ferdinand Bol. Hans Visser en Irena Filippova nemen het publiek mee naar de Gouden Eeuw, het tijdperk waarin de Nederlandse cultuur, wetenschap, handel, wereldmacht en politieke invloed op hun hoogtepunt waren. Ze vertellen het levensverhaal van Rembrandt, begeleid door eigen muziek en met schitterende projecties van Rembrandts schilderijen. Een reis door ruimte en tijd langs de schilderkunst met beelden en muziek zoals alleen Flairck-gitarist Hans Visser en accordeongigant Irena Filippova dat kunnen. Een avond met grootse projectie van de mooiste schilderijen en schitterende muziek.

Komt u ook op donderdag 17 oktober? De voorstelling start om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom in de Van Studios, Garnalenweg 11 Spakenburg. Graag tot dan!

Categorieën: Cultureel Café

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *