Muziek aan Zee

Muziek aan zee is een jaarlijks terugkerend festival op het strand van Spakenburg. Het Cultuur Platform en de SjullekScene organiseerde tot met 2016 een groot festival voor het hele gezin! 

Inmiddels bestaat het festival al vijf jaar en is uitgegroeid tot een regionaal event. Elke eerst zaterdag van juli wordt het strandje omgetoverd tot een zomers festivalterrein met twee podia ’s, een funpark en een spectaculaire programmering.

De afgelopen jaren waren er optredens op de Mainstage en Seastage van o.a.; Doe Maar net alsof, Rock n Roll Junkies, Identity Circus, Purple Streetgrass, Ritmo Ahi, The Red Duke, Moonshot, DJ Roy, Ben Stecker, DJ Maxime, DJ Tony LC, Flux Gallery DJ Double, Larry’s Gold en meer. Rondom de optredens is er een funpark ingericht met eten en drinken, schminken, springkussen, verf smijten, loungen en meer.

Door de ondersteuning van sponsors, het samenwerken met lokale ondernemers en veel vrijwilligers is het mogelijk het festival gratis te houden en toch zeer compleet. Juist voor alle inwoners van de gemeente Bunschoten een fantastisch evenement. Kijk voor meer info op www.muziekaanzeefestival.nl

Vanaf 2017 wordt is de organisatie  geheel in handen van de Sjullescene.

160628 - PST - MAZ16_poster_A3_05

2016

2015

2014