Buitenschilderdag

Afgelopen jaren organiseerde het Cultuur Platform een Buitenschilderdag, In 2014 rondom de museumhaven van Spakenburg, in 2015 bij het pontje van Eemdijk en in 2016 bij de stadsweide en de karakteristieke molen De Hoop van Bunschoten.

Buitenschilderdag 2017

Kunstenaars kunnen dit jaar ook weer deelnemen aan de Buitenschilderdag. Op vrijdag 2 juni van 10.00-17.00 uur vindt de vierde Buitenschilderdag plaatst rondom de museumhaven van Spakenburg. Mede op verzoek van een aantal kunstenaars die jaarlijks meedoen. De haven en het historische centrum met vele monumenten zoals de visafslag en de scheepshelling met de rode loods biedt velen veel inspiratie. Wij kijken al uit naar de resultaten!

De dag biedt gelegenheid om met meerdere kunstenaars tegelijk creatief te zijn op locatie. Schilderen, tekenen, fotografie en meer. Alle disciplines zijn welkom!

Aanmelden

Meld u aan en doe mee. U ontvangt dan van ons informatie over het ontvangst, lunch en afsluitende borrel en de afsluitende expositie. Het grootste deel van het programma wordt u door het Cultuur Platform aangeboden, voor deelname vragen wij een eigen bijdrage van €10,-. In het deelname pakket zit een geheel verzorgde dag incl. lunch, gezellige afsluiting en expositie tijdens de jaarlijkse Kunstroute (8 en 9 september 2017).

Geef u op middels het onderstaande formulier.

Note: dit jaar wordt er geen kunstmarkt gehouden wegens te weinig belangstelling.

Aanmeldformulier

Fields marked with an * are required